MUŞ / BULANIK - Köprüyolu İlkokulu

Köprüyolu İlkokulu

Adres
KÖPRÜYOLU KÖYÜ MEVKİİ 1 KÜME EVLERİ KÖPRÜYOLU KÖYÜ ILKOKULU BLOK NO 70/3 BULANIK / MUŞ
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Öğretim Şekli :İkili eğitim
12:25--16:50